Concept 3D Studio- Dizajn interijera

Concept 3D Studio je kreativna radionica specijalizirana za uređenje interijera i eksterijera.

Tim dizajnera interijera i eksterijera, u suradnji sa kooperantima specijaliziranim za arhitekturu, inženjering i light design, omogućuju vam realizaciju od inicijalne ideje pa sve do finalnog dizajna. Cijeli proces popraćen je inovativnim tehničkim rješenjima, 3D vizualizacijama te završnom projektnom dokumentacijom.

Sukladno željama naših klijenata nudimo visokokvalitetna rješenja u svim pojedinim fazama planiranja. Projekti naše radionice su inspirirani određenim kontekstom, bilo da se radi o komercijalnim ili stambenim ambijentima, privatnim i javnim zelenim površinama, okolišu hotela, privatnih villa, škola, dječijih igrališta ili pak šetnicama i poučnim, turističkim stazama.

Spoj inženjeringa i estetike koju dizajn interijera i eksterijera podrazumijeva osnova je djelovanja naše radionice. U tom pogledu su inovativnost, kreativnost i finalna usluga fokus našeg rada.

Jedan od najvećih zadataka krajobrazne arhitekture je u preoblikovanje tlocrta u određeni prostorni doživljaj. Dobar projekt krajobrazne arhitekture odražava u vanjskom prostoru sve bitne karakteristike ugodnog ambijenta, kao i skladne kompozicije svih unesenih elemenata: biljaka, struktura, vode i upotrijebljenih materijala. On je nastavak unutrašnjeg prostora, sa pridodanom vrijednošću prirodnih elemenata. Cilj projekta krajobrazne arhitekture je da bude funkcionalan, inovativan i kreativan.